Євген Клопотенко приїхав на Подільщину досліджувати голубці

30 Вересня 2024, 13:05
Євген Клопотенко приїхав на Подільщину досліджувати голубці 202
Євген Клопотенко приїхав на Подільщину досліджувати голубці

З метою дослідження приготування української традиційної страви «голубці», яку внесли до національного переліку елементів нематеріальної культурної спадщини України від Одещини, в Шершенці завітав Євген Клопотенко.

Про це повідомила місцева жителька Людмила Олександрова. 

Знімали процес приготування біля садиби Ксенії Омелянівни Олей.

«Південь України неймовірний, як і вся Україна. Голубці з кукурудзяною кашею, борщ з бичками, бринза, томати, деруни. Пізнавати свою країну через їжу – це щось магічне і сакральне», – таке на своїй сторінці в Інстаграмі написав про свій приїзд до Кодимщини Євген Клопотенко. 

Коментар
10/10/2024 Четвер
10.10.2024
09.10.2024